Λαυδαριάς: «Η ΑΕΛ ξεκινά ταξίδι που μπορεί να φέρει τίτλους στη Λάρισα»

Λαυδαριάς: «Η ΑΕΛ ξεκινά ταξίδι που μπορεί να φέρει τίτλους στη Λάρισα»

Gazzetta team
Λαυδαριάς: «Η ΑΕΛ ξεκινά ταξίδι που μπορεί να φέρει τίτλους στη Λάρισα»

bet365

Ο Ανδρεάς Λαυδαριάς που ήταν στο προπονητικό τιμ της ΑΕΛ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τονίζοντας πως θα χαίρεται με την προσπάθεια της.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λαυδαριά που αποχώρησε από το τιμ της ομάδας.

Η ΑΕΛ και ο κόσμος της πιστεύω οτι ξεκινάνε φέτος ένα φανταστικό ταξίδι με μια φανταστική ομάδα που ειναι ικανή να φέρει και πάλι τίτλους στην πόλη της Λάρισας....φεύγοντας μέσα από μια άριστη συνεργασία με όλο το προπονητικό staff και φυσικά τους ποδοσφαιριστές κι ολους τους αφανείς ανθρώπους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ομάδα (στελέχη γραφείων.....ιατρικό team....φυσικοθεραπευτές....φροντιστές....οδηγούς..) να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθώ και θα χαίρομαι την όποια προσπάθεια της! Έχω την πεποίθηση ότι κι εγω έδωσα το καλύτερο μέσα απ την παρουσία μου και τις γνώσεις μου σε όλα τα επίπεδα...!! Θέλω να ευχαριστήσω ...όχι ονομαστικά γιατί μπορεί να μην γραφτεί κάποιος....ΟΛΟΥΣ αυτούς που είναι μέσα στην ομάδα ΟΛΟΥΣ αυτούς που ασχολούνται πάντα με την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο!! Εισέπραξα πολύ μεγάλο σεβασμό από την ομάδα και από την πόλη και θα ήθελα να το ανταποδώσω με ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους....εις το επανιδείν... είτε σαν απλός φίλαθλος είτε σαν προπονητής!! Με τιμή Ανδρέας Λαυδαριάς !!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα