Ολυμπιακός: Οι διαπραγματεύσεις για Οζκάν και η ζήτηση στους μεγάλους της Τουρκίας (vids)

Ολυμπιακός: Οι διαπραγματεύσεις για Οζκάν και η ζήτηση στους μεγάλους της Τουρκίας (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι διαπραγματεύσεις για Οζκάν και η ζήτηση στους μεγάλους της Τουρκίας (vids)

bet365

Στέλεχος της Εσκισεχίσπορ επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει επαφές - διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Οζκάν από την Εσκισεχίσπορ, τον οποίο επίσης θέλουν οι Γαλατά, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ! Τι λέει ο ατζέντης του παίκτη.

Στα 20 του χρόνια ο διεθνής Τούρκος παίζει κυρίως εξάρι και οκτάρι. Σε 37 αναμετρήσεις με την Εσκισεχίσπορ έχει 2 ασίστ ενώ η ομάδα του παρότι τον έχει δεσμευμένο με συμβόλαιο έως το 2021 λόγω των οικονομικών της προβλημάτων θέλει να τον πουλήσει. Αξιώνει δε περίπου 1 εκατ. ευρώ για να δώσει τον παίκτη.

Ήδη ομάδες όπως οι Γαλατά, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ έκαναν κρούσεις για τον Μεχμέτ Οζκάν, που είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Τουρκίας. Σχετικά με τον Ολυμπιακό πάντως εκτός από τις δηλώσεις του Καρεμπέ υπήρξε και επιβεβαίωση στελέχους του συλλόγου του Οζκάν για διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό αλλά και δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη. Ο Κεμάλ Τασλί τόνισε σχετικά: «Εκτός από τον Ολυμπιακό που έχει ενδιαφερθεί υπάρχουν και άλλες εξίσου σημαντικές προσφορές από την Ευρώπη. Οι διαρπραγματεύσεις γίνονται από την ομάδα και τους εκπροσώπους του Μεχμέτ, όπως καταλαβαίνετε. Τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι προς το παρόν δεν καλύπτουν τον σύλλογο.

Ο Μεχμέτ είναι πολύτιμος παίκτης και δεν θα πουληθεί με 500 ή 750.000 ευρώ. Όταν βρεθεί η σωστή οικονομική φόρμουλα θα κλείσει στον επόμενο σύλλογό του. Βέβαια εξίσου σημαντικό είναι να πάει κάπου που να νιώσει επιθυμητός και να αισθάνεται καλά». Όσο για την αξία του παίκτη στο Transfermarkt; Από τις 25.000 τον Ιούλιο του 2018 έφτασε στις 250.000 τον Μάρτιο του 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα