Βόλος: Πάει για Ουαλί (vid)

Βόλος: Πάει για Ουαλί (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Βόλος: Πάει για Ουαλί (vid)

bet365

Οι «νεοφώτιστοι» έχουν επαφές με τον 31χρονο ακραίο της Κορτράικ, που έχει καταγωγή από την Αλγερία
Στα «σκαριά» ακόμη μία προσθήκη φαίνεται πως έχει ο Βόλος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, οι «νεοφώτιστοι» βρίσκονται σε επαφές με τον Ιντίρ Ουαλί. Πρόκειται για τον 31χρονο ακραίο (δεξί εξτρέμ) που πέρσι έπαιζε στην Κορτράικ (20 ματς/3 γκολ), ενώ ναι μεν η καταγωγή του είναι από την Αλγερία, όμως έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γαλλία και είναι κοινοτικός. Ο έμπειρος εξτρέμ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Βέλγιο, όπου έγινε επαγγελματίας στη Μουσκρόν, ενώ έχει παίξει ακόμη στη γαλλική Λε Μαν και την γερμανική Ντιναμό Δρέσδης.
Οι δύο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά στο deal, αν και για τον παίκτη ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδα της Τουρκίας. Πάντως ο Βόλος δείχνει να έχει το προβάδισμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα