Παναιτωλικός: Οταν κινδύνεψε η ζωή του Μπάλμπι (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Οταν κινδύνεψε η ζωή του Μπάλμπι (pics)

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανοκίτρινων» ήταν στην αποστολή της Ουρακάν, όταν το λεωφορείο της ανατράπηκε στον δρόμο της επιστροφής από τη Βενεζουέλα

Προκριματικά Europa League με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα μπήκε ο Λουτσιάνο Μπάλμπι, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ βίωσε ως παίκτης της Ουρακάν μία τρομακτική εμπειρία και πριν από μερικά χρόνια κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του. Ηταν ξημερώματα Ελλάδος προς τις 11 Φεβρουαρίου του 2016, όταν η αποστολή της ομάδας από την Αργεντινή, επέστρεφε οδικός στη βάση της από το Καράκας. Λίγες ώρες πριν είχε χάσει με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα της Βενεζουέλας για το Κόπα Λιμπερταδόρες, με εκείνον βασικό.

Για άγνωστα αίτια ο οδηγός του πούλμαν έχασε τον έλεγχό του και το όχημα ανατράπηκε, σκορπίζοντας τον τρόμο σε όλους τους επιβάτες του. Ο συμπαίκτης του Πατρίσιο Τοράνσο έχασε 4 δάχτυλα στο αριστερό του πόδι, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τότε και αρκετά μέλη του τιμ, συνοδοί, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές της Ουρακάν. Ο Μπάλμπι ήταν από τους τυχερούς και απεγκλωβίστηκε έχοντας μόνο ορισμένες αμυχές, ενώ ο ίδιος μιλώντας για την τρομακτική εμπειρία του είπε σε ανύποπτο χρόνο πως «βλέπαμε ανθρώπους να πετάγονται έξω από τα παράθυρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα