Βιεϊρίνια: «Τα παιδιά είναι η ελπίδα» (vid)

Βιεϊρίνια: «Τα παιδιά είναι η ελπίδα» (vid)

Βιεϊρίνια: «Τα παιδιά είναι η ελπίδα» (vid)

bet365

O αρχηγός του ΠΑΟΚ στηρίζει τον αγώνα και την προσπάθεια της Λάμψης και στέλνει το δικό του μήνυμα για τη μάχη που δίνουν καθημερινά για τη ζωή δεκάδες μικρά παιδιά.

Ο Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας, «Λάμψη», διοργανώνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ (περίπτερο 12) το 3ο Παιδικό φεστιβάλ υγείας διατροφής & αθλητισμού.

Στην προσπάθεια του Συλλόγου, που μετράει 32 χρόνια προσφοράς, συμμετέχει ο Αντρέ Βιεϊρίνια ως πρεσβευτής του φεστιβάλ, αλλά και η σύζυγός του, Βάσω Βεργίδου, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την συγκεκριμένη εκδήλωση, δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία τους να σταθούν στο πλευρό των παιδιών, αλλά και της «Λάμψης».

«Για κάποια παιδιά ο αγώνας είναι καθημερινός, για να τον κερδίσουν χρειάζονται και εμάς. Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι εκεί. Τα παιδιά είναι ελπίδα, είναι το αύριο, είναι το φως», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά:

«Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι γεγονός!
Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και τη Λάμψη, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ. Θα είμαστε όλοι εκεί!», αναφέρει ο σύλλογος «Η Λάμψη».

Με την κίνησή του να στηρίξει την δράση αυτή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο καθώς έχει επανειλημμένα αποδείξει πως δεν μένει αμέτοχος σε αντίστοιχα ζητήματα. Ειδικότερα, όταν μιλάμε για μικρά παιδιά, που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Ο σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος, «Λάμψη» δραστηριοποιείται από το 1987.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα