«Οχι» για Καμπετσή, ζήτησε Εμμανουηλίδη

Θοδωρής Βασίλης
«Οχι» για Καμπετσή, ζήτησε Εμμανουηλίδη

bet365

Ο Πανιώνιος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο συζήτησε και για τον Καμπετσή χωρίς όμως να προχωρήσει η περίπτωσή του. Παράλληλα, περιμένει στο ακουστικό του για τον Ανδρούτσο.

Μπορεί ο Πανιώνιος κατά ένα μεγάλο ποσοστό να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, αφού ελέω και του περιορισμού στις μεταγραφές μπορούσε να αποκτήσει συγκεκριμένους παίκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.

Του εναντίον μάλιστα, αφού τις τελευταίες ημέρες στην Πλατεία υπάρχει έντονη δραστηριότητα και δεν αποκλείεται η δραστηριότητα αυτή να φέρει ενίσχυση στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «κυανέρυθροι» έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 19χρονου εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη και μάλιστα έχουν ξεκινήσει επαφές με τους «πράσινους» για την πιθανότητα δανεισμού του!

Από την πλευρά τους οι άνθρωπποι του Παναθηναϊκού δεν είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού γνωρίζουν καλά ότι στον Πανιώνιο θα μπορέσει να έχει αυτό που δεν μπορεί να του εγγυηθούν οι «πράσινοι», χρόνο συμμετοχής.

Στον Πανιώνιο ψάχνονται για τις θέσεις των εξτρέμ και ειδικά μετά τις αποχωρήσεις των Σπιριντόνοβιτς και Μπουμάλ στις θέσεις αυτές η ομάδα πάσχει από ποιοτικές λύσεις και ο 19χρονος άσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στο θέμα αυτό αφού αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα.

Το σίγουρο είναι ότι οι Νεοσμυρνιώτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και να προχωρήσει ο δανεισμός του.

Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρξε επαφή και για μια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για τον Ανάργυρο Καμπετσή αφού συζητήθηκε ένας δανεισμός του στον Πανιώνιο, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε αφού οι «κυανέρυθροι» προτίμησαν να εμπιστευτούν για την θέση αυτή τον Μπατσάνα Αραμπούλι, τον Γεωργιανό διεθνή φορ, ο οποίος αποτελεί την καλή και μοναδική μεταγραφή άνω των 23 ετών.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Ανδρούτσου, τα δεδομένα είναι γνωστά. Οι «κυανέρυθροι» έχουν εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο μέσο, και περιμένουν τις εξελίξεις από τον Ολυμπιακό για το αν τελικά ο ποδοσφαιριστής θα υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε περίπτωση που τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να δώσει το ΟΚ για την αποχώρησή του, τότε ο Πανιώνιος είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα