Στην Αγιά Σοφιά ο... εκστασιασμένος Νέλσον Ολιβέιρα! (pic)

Στην Αγιά Σοφιά ο... εκστασιασμένος Νέλσον Ολιβέιρα! (pic)

Δημήτρης Βέργος
Στην Αγιά Σοφιά ο... εκστασιασμένος Νέλσον Ολιβέιρα! (pic)

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα επισκέφτηκε την Αγιά Σοφιά για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκε από το νέο σπίτι των κιτρινόμαυρων που... έρχεται!

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ήταν και το πιο... βαρύ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να καταφτάνει στην Ένωση με συμβόλαιο άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός που πρόκειται να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ στο αυριανό φιλικό με την Μπασάκεχιρ δεν είχε επισκεφτεί μέχρι σήμερα την Αγιά Σοφιά.

Έτσι, ο Ολιβέιρα είχε τη δυνατότητα να βρεθεί για πρώτη φορά στο εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια και να θαυμάσει από μέσα το νέο σπίτι των κιτρινόμαυρων που έρχεται!

Ο Ολιβέιρα έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εργασίες και από το νέο γήπεδο της Ένωσης που κατασκευάζεται και δεν το έκρυψε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα