ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε θερμοκρασία - ρεκόρ στους 42°C (vid)

ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε θερμοκρασία - ρεκόρ στους 42°C (vid)

ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε θερμοκρασία - ρεκόρ στους 42°C (vid)

bet365

Προπόνηση στο Χορστ της Ολλανδίας με το θερμόμετρο να δείχνει 42 βαθμούς κελσίου έκανε ο ΠΑΟΚ και γι' αυτό τον λόγο την Παρασκευή (26/07) θα προπονηθεί μόνο μια φορά. Απών ο Ενρίκε, αποφόρτιση για Μάτος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Σκιά για να... δροσιστούν έψαχναν οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα, με τη θερμοκρασία στο Χορστ να ξεπερνά τους 40 βαθμούς και να απαιτεί επιπλέον ενέργεια μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο μάλιστα αποφασίστηκε αύριο (26/07) να γίνει μόνο μια προπόνηση.

Από το πρόγραμμα της Πέμπτης έλειπε ο Πέδρο Ενρίκε, που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, ενώ ο Λέο Μάτος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Αντίθετα, ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε το πρώτο κομμάτι μαζί με την ομάδα και μετά ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα