ΟΦΗ: Τρεις απώλειες μετά τον Άγιαξ

ΟΦΗ: Τρεις απώλειες μετά τον Άγιαξ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Τρεις απώλειες μετά τον Άγιαξ

bet365

Χωρίς τους Αντίλ Ναμπί, Κρίστοφερ Μπράουν και Θανάση Ντίνα διεξήχθη η προπόνηση του ΟΦΗ την Τρίτη (23/07), μια μέρα μετά το φιλικό με τον Άγιαξ.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προπόνηση του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο του Renesse, μία μέρα μετά τον φιλικό αγώνα με τον Αίαντα.

Το πρωί οι «μελανόλευκοι» ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στην πισίνα χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, ενώ το απόγευμα όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τους Ολλανδούς για περισσότερα από 60 λεπτά έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε πρόγραμμα έντασης σε μικρούς.

Απόντες ήταν ο Αντίλ Ναμπί, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ο Κρις Μπράουν λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ο Θανάσης Ντίνας, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (24/07) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα προπονηθούν το πρωί σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο και στις 18:00 στο αθλητικό κέντρο του Renesse.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα