Oλυμπιακός: Ουέσκα, MLS, Εμιράτα και Μπράγκα οι επιλογές για Σολδάνο

Oλυμπιακός: Ουέσκα, MLS, Εμιράτα και Μπράγκα οι επιλογές για Σολδάνο

Δημήτρης Τομαράς
Oλυμπιακός: Ουέσκα, MLS, Εμιράτα και Μπράγκα οι επιλογές για Σολδάνο

bet365

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει την ομάδα που θα τον «απαλλάξει» από τον Φράνκο Σολδάνο και οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι προέρχονται από την Ιβηρική Χερσόνησο, τα ΗΑΕ και τις ΗΠΑ.

Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός φορ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο με βλέψεις για τη λύση στην επιθετική ανεπάρκεια των Πειραιωτών. Η πεποίθηση αυτή ωστόσο φάνηκε γρήγορα να ατονεί και πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, που θα ενδιαφερόταν για την αγορά του.

Ενδιαφέρον φαίνεται πως προκύπτει από την Ισπανία, με την Ουέσκα να έχει τσεκάρει την περίπτωσή του, καθώς και από την Πορτογαλία, όπου ενδιαφερόμενη φαίνεται πως είναι η Μπράγκα. Εξάλλου οι «μετοχές» του Σολδάνο βρίσκονται ψηλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο MLS και οι μέρες θα δείξουν αν θα προκύψει ενδιαφέρον από κάποιο σύλλογο εκεί. Ορισμένες από αυτές τις ομάδες φέρεται να έχουν κάνει και κρούση.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος (14/09/94) φορ έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το 2023 και δεν βρίσκεται στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Δεν πρέπει πάντως να αποκλειστεί η εκδοχή του δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα