Με Βέρντε και Ολιβέιρα στην Λαμία, θλάση α' βαθμού ο Οικονόμου

Με Βέρντε και Ολιβέιρα στην Λαμία, θλάση α' βαθμού ο Οικονόμου

Gazzetta team
Με Βέρντε και Ολιβέιρα στην Λαμία, θλάση α' βαθμού ο Οικονόμου

bet365

Με αρκετές απουσίες, αλλά τους Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα στην αποστολή θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Λαμία. Προπονήθηκε ο Λιβάια, θλάση πρώτου βαθμού ο Οικονόμου.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του φιλικού αγώνα στην Λαμία με την τοπική ομάδα την Τετάρτη. Σε αυτή πήρε κανονικά μέρος ο Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος μπήκε στην αποστολή στην οποία βρίσκεται κανονικά και το άλλο καινούργιο απόκτημα, ο Ντανιέλε Βέρντε. Κανονικά προπονήθηκε και ο Λιβάια ο οποίος θα ακολουθήσει έξτρα πρόγραμμα για τις προπονήσεις που έχασε εξαιτίας της άδειας που είχε πάρει. Κρίστιτσιτς, Μπακάκης και Γιακουμάκης συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν κι έμειναν εκτός όπως και οι Λιβάια, Τσιγκρίνσκι, Μπάρκας, Οικονόμου, Μάνταλος, Βράνιες, Γαλανόπουλος,

Τέλος, άσχημα ήταν τα νέα για τον Μάριο Οικονόμου. Ο στόπερ της Ένωσης υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, καθώςαισθάνθηκε ενοχλήσεις στο φιλικό με τον Βόλο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση αριστερού προσαγωγού. Το ευχάριστο είναι ότι η θλάση είναι πρώτου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δέκα μέρες περίπου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό παιχνίδι με την Λαμία. Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Χουλτ, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σβάρνας, Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσέλιος, Σιμόες, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ζεράλδες, Βέρντε, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Σαρδέλης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα