Η συγγνώμη του ΠΑΟΚ για τη μετάδοση (pic)

Η συγγνώμη του ΠΑΟΚ για τη μετάδοση (pic)

Η συγγνώμη του ΠΑΟΚ για τη μετάδοση (pic)

bet365

Οι ουρανοί άνοιξαν δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του φιλικού με την Σιντ Τρούιντεν προκαλώντας πολλά προβλήματα στη μετάδοση του PAOK TV, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να… απολογείται. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

«Με τη φύση δεν μπορείς να τα βάλεις», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη δημόσια συγγνώμη της για τα όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν με τη ζωντανή μετάδοση του φιλικού αγώνα του «Δικεφάλου» κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν.

Η δυνατή βροχόπτωση στο Μπέριγκεν του Βελγίου για δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ήταν η αιτία να προκληθούν αρκετά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και το ίντερνετ και είχε ως αποτέλεσμα η μετάδοση να ξεκινήσει με καθυστέρηση 35 περίπου λεπτών, ενώ και κατά τη διάρκεια της υπήρχαν προβλήματα στην εικόνα, που έφτανε στην Ελλάδα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που κάνει τη δική της προσπάθεια προκειμένου να υπάρχει ζωντανή μετάδοση από όλα τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδας από την Ολλανδία και το Βέλγιο (θα ακολουθήσει την Τρίτη η μετάδοση του αγώνα με την Άντερλεχτ) με δεδομένο ότι δεν έχει κλείσει σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι μέχρι τώρα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας.

«Με τη φύση δεν μπορείς να τα βάλεις, ούτε να προβλέψεις τις αντιδράσεις της. Η έντονη βροχόπτωση στο γήπεδο του αγώνα με τη Σιντ Τρούιντεν δυστυχώς προκάλεσε προβλήματα στη σύνδεση με το δορυφόρο και στην ποιότητα της μετάδοσης. Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε η κάλυψη να είναι τόσο καλή όσο η απόδοση της ομάδας σήμερα...», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο μήνυμά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα