Θεοδωρόπουλος: «Κάθε χρόνο και ψηλότερα» (vid)

Gazzetta team
Θεοδωρόπουλος: «Κάθε χρόνο και ψηλότερα» (vid)

bet365

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, αφού αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει και στις εντυπώσεις του από την προετοιμασία, στάθηκε στο στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι της Λαμίας στο YouTube:

Για την προετοιμασία: «Μέχρι στιγμής είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά πρωί και απόγευμα, κάτω από τις εντολές του προπονητή. Θεωρώ πως η προετοιμασία είναι μια σημαντική περίοδος για τις ομάδες και για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να ανταποκριθούμε στους στόχους της σεζόν».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι τρομερό, όλοι μεταξύ μας έχουμε πολύ καλή σχέση. Ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι».

Για τους στόχους της σεζόν: «Νομίζω ότι κάθε χρόνο, όλες οι ομάδες πρέπει να βάζουν υψηλότερους στόχους. Έτσι και φέτος ελπίζω να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά από ότι πέρυσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα