Ζε Ελίας: «Ο Μπερμούδες σχεδόν σκότωσε τον Ελευθερόπουλο...» (vid)

Ζε Ελίας: «Ο Μπερμούδες σχεδόν σκότωσε τον Ελευθερόπουλο...» (vid)

Gazzetta team
Ζε Ελίας: «Ο Μπερμούδες σχεδόν σκότωσε τον Ελευθερόπουλο...» (vid)

bet365

Ζε Ελίας και Χόρχε Μπερμούδες βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του ESPN Βραζιλίας με μια φανέλα του Ολυμπιακού και ο πρώην αμυντικός μέσος των «ερυθρολεύκων» θυμήθηκε τα όσα ακολούθησαν το γκολ, με το οποίο η Λα Κορούνια στέρησε από την ομάδα τους μια μεγάλη νίκη.

Τον Σεπτέμβριο του 2001, ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε ένα πολύ σημαντικό διπλό μέσα στην έδρα της πανίσχυρης, τότε Λα Κορούνια. Για την ακρίβεια, θα ήταν η πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Champions League. Oι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πήραν προβάδισμα με Γιαννακόπουλο και Οφορίκουε, όμως στις καθυστερήσεις ο Βαλερόν ισοφάρισε σε 2-2.

Στο γκολ υπήρξε ασυνενοησία του Μπερμούδες με τον Ελευθερόπουλο και ο Ζε Ελίας στο στούντιο του ESPN, στο οποίο βρέθηκε μαζί με τον Κολομβιανό, μίλησε για τα όσα έγιναν στη συνέχεια. Τόνισε λοιπόν ότι στα αποδυτήρια ο Μπερμούδες έβριζε και άρχισε να ζητά το λόγο από τον «Ελέ» για το ότι δεν βγήκε. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, σύμφωνα με τον Ζε Ελίας απάντησε με βρισιές στα ελληνικά και τότε ο Κολομβιανός τον άρπαξε από το λαιμό και τον σήκωσε. Αμέσως οι Έλληνες παίκτες πήγαν να μπουν στη μέση, όμως ο Γκάμπριελ Άλβες, ο Ουρουγουανός σέντερ φορ που ήταν τότε στον Ολυμπιακό, τους φώναξε να τους αφήσουν να το λύσουν οι δυο τους!

Δείτε το βίντεο

Δείτε τα γκολ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα