Ανέβασε την προσφορά του για Μπράνταριτς ο ΠΑΟΚ!

Ανέβασε την προσφορά του για Μπράνταριτς ο ΠΑΟΚ!

Ανέβασε την προσφορά του για Μπράνταριτς ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του για την απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν πως ανέβασε την προσφορά του στα 5 εκατ. ευρώ!

Σεαρά - Παλμέιρας με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι ο χαφ που επιθυμεί διακαώς ο Αμπέλ Φερέιρα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να συνεχίζουν την προσπάθεια τους προκειμένου μετά από τον 27χρονο διεθνή Κροάτη να τα βρουν με την Κάλιαρι.

Οι Σαρδηνοί παρουσιάζονται ως σκληροί διαπραγματευτές έχοντας φτάσει στο σημείο να ζητήσουν ακόμη και 15 εκατ. ευρώ για να γίνει το deal.

Πλέον, δείχνουν να λογικεύονται έχοντας πέσει κάτω από τα 9 εκατ. ευρώ, ενώ ο «Δικέφαλος» έχει ανέβασε την προσφορά του από τα 4 εκατ. ευρώ στα 5 εκατ. ευρώ. Aυτό είναι άλλωστε το ποσό που δαπάνησαν οι Ιταλοί προκειμένου να αποκτήσουν τον πρώην παίκτη της Ριέκα από τον κροατικό σύλλογο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον ΠΑΟΚ που θέλει να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αύριο, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως το deal θα γίνει, καθώς οι Ιταλοί φαίνονται πιο διαλλακτικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Μπράνταριτς με την Κάλιαρι εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, ενώ ο Ρολάντο Μαράν δεν δείχνει να «καίγεται» για την παραμονή του Κροάτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα