Αθλητικός διευθ. Κάλιαρι στο gazzetta.gr: «Πολύ δύσκολα ο Μπράνταριτς στον ΠΑΟΚ»

Αθλητικός διευθ. Κάλιαρι στο gazzetta.gr: «Πολύ δύσκολα ο Μπράνταριτς στον ΠΑΟΚ»

Αθλητικός διευθ. Κάλιαρι στο gazzetta.gr: «Πολύ δύσκολα ο Μπράνταριτς στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, Μαρσέλο Κάρλι με δήλωση του στο gazzetta.gr ισχυρίστηκε πως οι πιθανότητες να μεταπηδήσει ο Φίλιπ Μπράνταριτς στον ΠΑΟΚ δεν είναι πολλές.

Ο 27χρονος αμυντικός χαφ της Κάλιαρι, Φίλιπ Μπράνταριτς αποτελεί τον «εκλεκτό» του Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο η περίπτωση του παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που εγείρει η Κάλιαρι.

Οι Σαρδηνοί επιχειρούν να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τους πρωταθλητές Ελλάδας κοστολογώντας τον Κροάτη διεθνή στα 9 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται ασφαλώς για ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σε μια προσπάθεια να αναγκάσουν τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει την προσφορά του.

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Ιταλία ήθελαν τον «Δικέφαλο» να συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις ελπίζοντας πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, Μαρσέλο Κάρλι με δήλωση του στο gazzetta.gr, ξεκαθαρίζει πως πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Με τα έως τώρα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να μεταπηδήσει ο Μπρντάριτς στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα