Η οικογένεια Κωστούλα και πάλι στον Ολυμπιακό

Η οικογένεια Κωστούλα και πάλι στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Η οικογένεια Κωστούλα και πάλι στον Ολυμπιακό

bet365

Στην ακαδημία του Ολυμπιακού θα βρίσκονται οι δύο γιοί του Θανάση Κωστούλα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην Ακαδημία του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την πορεία τους, οι δύο γιοι του παλαίμαχου άσου της ομάδας μας, Θανάση Κωστούλα!

Ο Θανάσης Κωστούλας, τίμησε τη φανέλα του Θρύλου για επτά χρόνια (1999-2006) κατακτώντας 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 Κύπελλο, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για μία διετία,ξεχωρίζοντας τόσο για την αγωνιστική του προσφορά όσο και για το ήθος του.

Ο Βολιώτης αμυντικός, επιστρέφει πλέον στο σπίτι του, με τους δύο του γιούς, τον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο να συνεχίζουν την παράδοση του πατέρα τους.

Ο Κωνσταντίνος, γεννηθείς το 2005, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ15 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Χαράλαμπος, είναι γεννημένος το 2007 και παίζει ως επιθετικός. Και τα δύο παιδιά, ξεκίνησαν την καριέρα τους από την Αγία Άννα Βόλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα