ΠΑΟΚ: Καταρχήν συμφωνία και 2ήμερη διορία από Κοεντράο!

ΠΑΟΚ: Καταρχήν συμφωνία και 2ήμερη διορία από Κοεντράο!

ΠΑΟΚ: Καταρχήν συμφωνία και 2ήμερη διορία από Κοεντράο!

bet365

Υπομονή ακόμη δύο ημέρες θα πρέπει να κάνουν στον ΠΑΟΚ ώστε να υπάρξει Happy End στην υπόθεση του Φάμπιο Κοεντράο! Με τον Πορτογάλο επήλθε συμφωνία, όμως ο ίδιος ζήτησε διορία 2 ημερών για οριστική απάντηση επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους...

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο όσο αφορά το οικονομικό, όσο και την διάρκεια συμβολαίου με τον Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Εντούτοις προκειμένου να ανακοινωθεί η σπουδαία μεταγραφή θα πρέπει στον Δικέφαλο να περιμένουν ακόμη λίγο. Ο Πορτογάλος αμυντικός επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους ζήτησε δύο ημέρες προθεσμία για να απαντήσει στους νταμπλούχους Ελλάδος και το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Ο πρώην άσος της Ρεάλ είναι σύμφωνος και με τους όρους του deal και με την προοπτική του ΠΑΟΚ, ωστόσο θέλει να τακτοποιήσει κάποια οικογενειακά θέματα επί πορτογαλικού εδάφους πριν υπογράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα