Τρίτη χρονιά στο Χορστ ο ΠΑΟΚ, με… τρίτο προπονητή! (pics-vid)

Τρίτη χρονιά στο Χορστ ο ΠΑΟΚ, με… τρίτο προπονητή! (pics-vid)

Τρίτη χρονιά στο Χορστ ο ΠΑΟΚ, με… τρίτο προπονητή! (pics-vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από την Πέμπτη (18/7) στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, αυτή τη φορά στο προπονητικό κέντρο του Χορστ. – ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η «χώρα της τουλίπας» είναι ένας αγαπημένος και γνώριμος προορισμός για τον ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία, αφήστε που από γούρι και μόνο -νταμπλ, γαρ- η προετοιμασία έπρεπε να… κοπεί και φέτος στα δύο!

Αυτή τη φορά το δρομολόγιο προς την Ολλανδία, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Ρουμανία (για το φιλικό με την Κλουζ) και την Ελλάδα, είχε ως αρχικό προορισμό το Άπελντοορν (1-11 Ιουλίου) και κατάληξη το Χορστ (18-28 Ιουλίου).

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται για τρίτη σερί χρονιά στο προπονητικό κέντρο του Χορστ, με τρίτο διαφορετικό προπονητή! Το καλοκαίρι του 2017 η προετοιμασία έγινε υπό τις οδηγίες του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, πέρσι με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φέτος με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» κατέλυσε για τρίτη χρονιά στο ξενοδοχείο Parkhotel, όπου και έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Πόρτο, η Γαλατάσαραϊ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Βαλένθια.

Το μυστικό της επιτυχίας του Horst Parkhotel είναι το άψογο χορτάρι στα γήπεδα, όπου χρησιμοποιείται νέας γενιάς χλοοτάπητας, ενώ υπάρχει και γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

Τα τρία γήπεδα προπόνησης, βρίσκονται μέσα σε μια δασώδη περιοχή, που ονομάζεται Castle Park Ter Horst. Πολλά χρόνια πίσω υπήρχαν κάστρα και στάβλοι, όμως τώρα η περιοχή έχει μετατραπεί σ’ ένα χώρο περιπάτου και άθλησης.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Ο προγραμματισμός για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει φιλικά στις 20, 24 του μήνα, ενώ στις 27 θα δοθούν δύο παιχνίδια, προκειμένου να αγωνιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, από ένα γεμάτο 90λεπτο.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα των φιλικών:

20/7: ΠΑΟΚ – Σιντ Τρούιντεν (17.00)

24/7: ΠΑΟΚ- Άντερλεχτ (19.00)

27/7: ΠΑΟΚ – Άλτα Αγούν (16.00), ΠΑΟΚ - Φορτούνα Σίταρντ (20:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα