Παναθηναϊκός: Sold out το φιλικό με τον Άγιαξ! (pic)

Παναθηναϊκός: Sold out το φιλικό με τον Άγιαξ! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Sold out το φιλικό με τον Άγιαξ! (pic)

bet365

Το σπουδαίο φιλικό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ είναι πλέον sold out με τους οπαδούς του Αίαντα να εξαφανίζουν τα εισιτήρια!

Νόρκεπινγκ - Σεντ Πάτρικς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το «τριφύλλι» κατάφερε να προγραμματίσει ώστε να γραφτεί ακόμα ένα μικρό κεφάλαιο από την ιστορία των αναμετρήσεών του με τον ολλανδικό σύλλογο και το φιλικό τους ματς στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας και των δυο, είναι sold out!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ της 22ας Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ, ο Άγιαξ είχε απευθύνει κάλεσμα γι' αυτή την ιστορική βραδιά, όπως την είχε χαρακτηρίσει, με τον κόσμο της ομάδας να γεμίζει το γήπεδο για να δει τα παιδιά του Τεν Χαγκ έπειτα από την περσινή τρομερή σεζόν και φυσικά το σπουδαίο ματς με τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα