Σπανός: «Όλοι μαζί να περάσουμε στον επόμενο γύρο» (vid)

Σπανός: «Όλοι μαζί να περάσουμε στον επόμενο γύρο» (vid)

Νίκος Μαρούδας
Σπανός: «Όλοι μαζί να περάσουμε στον επόμενο γύρο» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Σπανός, μίλησε για την πρώτη πρόκληση του Ατρόμητου και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Περιστέρι την 1η Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Ατρόμητου, ο Γιώργος Σπανός μίλησε στον κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών και τόνισε πως όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουν τους Περιστεριώτες να περάσουν στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε όλοι εδώ, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, ήρθα πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα. Συγχαρητήρια στις δημοτικές αρχές που κρατούν τόσο ωραίο αυτό το στολίδι και το χαίρονται οι κάτοικοι του Περιστερίου, που είναι κάτι πολύ ευχάριστο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σε μια εβδομάδα ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, με τον πρώτο στόχο να είναι γνωστός η πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. 25 Ιουλίου είναι το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, θα μάθουμε το βράδυ της Πέμπτης τον αντίπαλό μας γιατί το ζευγάρι είναι ανοιχτό και 1η Αυγούστου θα δώσουμε ραντεβού όλοι μαζί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ας κάνετε ένα διάλειμμα από τις διακοπές σας αν λείπετε, ώστε να έρθετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα, γνωρίζετε πως ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων ως μια υγιή δύναμη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι, τόσο περισσότερους εχθρούς έχεις, άρα αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε συσπειρωμένοι, όλη η οικογένεια του Ατρόμητου να είμαστε μαζί. Θα περάσουμε χαρές, θα περάσουμε πίκρες, αλλά στον τελικό προορισμό θα φτάσουμε νικητές, όπως πάντα!

Έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα φέτος, γνωρίζετε πως έχουν αλλάξει οι συνθήκες του πρωταθλήματος, υπάρχουν πλει οφ κι ομάδες που έχουν ενισχυθεί. Θεωρούμε πως κι εμείς έχουμε ενισχυθεί, έχουν έρθει ποιοτικοί παίκτες, αλλά και με τα παιδιά που έμειναν από πέρσι θα συνθέσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ο χρόνος πάντα χρειάζεται ώστε να αποκτηθεί η ανάλογη χημεία και να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όλοι μαζί λοιπόν να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, της ομάδας και αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας την επόμενη εβδομάδα, να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είναι κάτι που θέλει όλη η οικογένεια του Ατρόμητου, δουλεύουμε όλη την χρονιά για να πάμε σε αυτά τα παιχνίδια οπότε πρέπει να δώσουμε από την πλευρά της ομάδας το 120% για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Σεβόμαστε τους πάντες, δεν μας φοβίζει κανένας από τους δύο συγκεκριμένους αντίπαλους. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα κι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να είστε δίπλα στην ομάδα, να μιλήσουμε για την ιδέα του Ατρόμητου από σπίτι σε σπίτι, από γειτονιά σε γειτονιά, να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε στο γήπεδο και να ξέρετε ότι όσο μεγαλώνει η ομάδα και όσο μεγαλύτερη στήριξη έχει, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα