Βάρος στην τακτική στη Ξάνθη

Gazzetta team
Βάρος στην τακτική στη Ξάνθη

bet365

Βάρος στην τακτική δόθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόνο πρωινή, ενώ την Πέμπτη θα έχει και πάλι πρωί και απόγευμα.

Προετοιμασίας συνέχεια για την Ξάνθη που οδεύει προς το τέλος της πρώτης περιόδου της προετοιμασίας της. Τέσσερις μέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο που θα λάβει χώρα στο Pravets της Βουλγαρίας, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε «φουλ» ένταση στις ασκήσεις της Τετάρτης.

Στις 08:00 οι ποδοσφαιριστές και μετά τις ασκήσεις στο γυμναστήριο, βγήκαν στα γήπεδα και ακολούθησαν το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και τομείς της τακτικής μέσα από ένα μεγάλο εύρος ασκήσεων.

Για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα