Μασούρας: «Όταν επιστρέψει ο Κώστας να απογειωθούμε»

Μασούρας: «Όταν επιστρέψει ο Κώστας να απογειωθούμε»

Gazzetta team
Μασούρας: «Όταν επιστρέψει ο Κώστας να απογειωθούμε»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για την απουσία του Κώστα Φορτούνη, το γκολ που πέτυχε στη Νότιγχαμ αλλά και τα ματς με την Πλζεν.

Όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Γιώργος Μασούρας:

«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να σκοράρουμε και να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί. Κρατάμε τα θετικά από αυτόν τον αγώνα, που είναι παρά πολλά, αλλά και ότι κρατήσαμε το μηδέν, κάτι που θα μας χρησιμεύσει στα παιχνίδια με την Πλζεν γιατί οι προκρίσεις κρίνονται στο γκολ».

Για το γκολ, που πέτυχε:

«Σε κάθε ποδοσφαιριστή δίνει αυτοπεποίθηση όταν σκοράρει και είναι σε καλή κατάσταση. Όλα τα παιδιά προσπαθούν, όλα διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα. Θέλω να δικαιώνω τον προπονητή όταν με επιλέγει, αλλά και τον εαυτό μου και να δίνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για την απουσία του Κώστα Φορτούνη:

«Έχουμε βάλει στο μυαλό μας ότι πρέπει να παίξουμε και για τον Κώστα, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος αυτής της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και όταν επιστρέψει με το καλό ο Κώστας να απογειωθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα