Μαρτίνς: «Πιο σημαντικό από τη νίκη, η άριστη οργάνωση»

Μαρτίνς: «Πιο σημαντικό από τη νίκη, η άριστη οργάνωση»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Πιο σημαντικό από τη νίκη, η άριστη οργάνωση»

bet365

Αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Βαλμπουενά, στην συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην άριστη οργάνωση που έχει στο παιχνίδι της η ομάδα του.

Ο Πορτογάλος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Νότιγχαμ ανέφερε τα εξής: «Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έχει μία συνέχεια και έχει μία κανονικότητα καλής απόδοσης και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μία εβδομάδα να βελτιώσουμε πράγματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι στις 16 Ιουλίου ότι βρέθηκε τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο για να δει την ομάδα. Ο κόσμος έρχεται γιατί πιστεύει στην ομάδα και θέλει να δει θέαμα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την απόδοση των Αβραάμ-Σεμέδο και του Βαλμπουενά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από Αβραάμ και Σεμέδο, ανταποκρίθηκε ο Βαλμπουενά και γενικά απ' όλους τους παίκτες και από τους καινούριους όπως και από τον Μπα που είναι ένα παιδί νέο και έχει προσαρμοστεί. Ξέραμε ότι ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα μας και είμαστε ικανοποιημένοι από το πως ανταποκρίθηκε σε αυτόν τον ρόλο. Υποχρέωση μου είναι να βρω κι άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του Φορτούνη. Έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις και τον Μπρούνο και τον Μασούρα. Θα υπάρξουν στιγμές που θέλουμε να παίξουμε 4-4-2 με δύο επιθετικούς και είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε κι άλλους ποδοσφαιριστές».

Για όσα κρατάει από το ματς: «Εκτός από τη νίκη που είναι σημαντική το κυριότερο που μας αρέσει είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει άριστη οργάνωση. Στο δεύτερο ημίχρονο χάνεται η ουσία γιατί γίνονται αλλαγές. Θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή απόδοση και αυτό να πάρουμε μαζί μας στην Τσεχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα