Γκερέρο: «Έτοιμοι να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

Γκερέρο: «Έτοιμοι να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

Gazzetta team
Γκερέρο: «Έτοιμοι να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

bet365

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο σκόρερ των δύο (από τα τρία) γκολ του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Νότιγχαμ ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για την απόδοση τη δική του και της ομάδας: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Νιώθω πανέτοιμος. Βρίσκομαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είμαι καλά ψυχολογικά και είμαι πανέτοιμος να δώσω τα πάντα, όπως και οι συμπαίκτες μου, για να ξεκινήσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για την επιστροφή στο «Καραϊσκάκης»: «Όλοι μέσα στα αποδυτήρια ανυπομονούσαμε να έρθει αυτή η στιγμή, να παίξουμε στο «σπίτι» μας, μπροστά στον κόσμο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε εδώ και μαζί με τον κόσμο μας, να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε καλά τη χρονιά. Πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσει μία ομάδα, όμως πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα φιλικά που δώσαμε έως τώρα και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

Για την απώλεια του Φορτούνη: «Είναι πολύ μεγάλη η απουσία του Κώστα Φορτούνη. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια. Νομίζω όμως ότι επειδή στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Με την συμπαράσταση όλων κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, θα τον βοηθήσουμε να επανέλθει το ίδιο δυνατός. Να είναι ευτυχισμένος και να είναι καλά. Ως τότε όμως οι ομάδα έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν αυτό το κενό και να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά, μέχρι την επιστροφή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα