Συνεργάτης του Σίμου στον ΟΦΗ ο Παπαπαναγής

Συνεργάτης του Σίμου στον ΟΦΗ ο Παπαπαναγής

Gazzetta team
Συνεργάτης του Σίμου στον ΟΦΗ ο Παπαπαναγής

bet365

Την συμφωνία με τον Περικλή Παπαπαναγή ο οποίος θα είναι συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στον πάγκο του ΟΦΗ, ανακοίνωσαν οι Κρητικοί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Παπαπαναγή ο οποίος αναμένεται αργά το βράδυ να αφιχθεί στο Άπελντορν, προκειμένου αύριο να είναι μαζί με τον Σίμο στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Περικλή Παπαπαναγή, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Περικλής Παπαπαναγής, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1967. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Χαραυγιακό, Πανιώνιο, Ηρακλή, ΠΑΣ Κόρινθο, Παναθηναϊκό, Εθνικό Πειραιώς, Πανελευσινιακό, Αγία Παρασκευή, Δόξα Βύρωνα και Ατρόμητο Αθηνών.

Όταν ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, εργάστηκε αρχικά για δύο χρόνια ως προπονητής της ομάδας U21 του Πανιωνίου, μετά για τρία χρόνια στην ΑΕΚ ως σκάουτερ, ενώ από το 2009 ως το 2013 δούλεψε στον Παναθηναϊκό ως αναλυτής των αντίπαλων ομάδων.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ, όπου παρέμεινε για ενάμιση χρόνο ως αναλυτής και επικεφαλής σκάουτερ. Το 2015 πήγε στον Απόλλωνα Λεμεσού, όντας ο άμεσος συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα