Μπαπτίστα: «Νιώθω πολύ καλά με τον Καρντόσο»

Μπαπτίστα: «Νιώθω πολύ καλά με τον Καρντόσο»

Gazzetta team
Μπαπτίστα: «Νιώθω πολύ καλά με τον Καρντόσο»

bet365

Ο στενός συνεργάτης του προπονητή της Ένωσης μίλησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και για την ομάδα...

Αναλυτικά όσα είπε στην τηλεόραση της NOVA μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με αντίπαλο την Σταλ Σταλόβα ο συνεργάτης του Μιγκέλ Καρντόσο, Νούνο Μπαπτίστα:

Για το πώς είναι η συνεργασία του με τον Καρντόσο;

«Με τον προπονητή έχουμε τις ίδιες ιδέες σχετικά με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να δούμε. Συζητάμε. Είναι ανοιχτός σε προτάσεις, μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί. Νιώθω πολύ καλά που δουλεύω μαζί του».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στην άλλη άκρη του γηπέδου απέναντι από τους πάγκους στα παιχνίδια;

«Όταν βρίσκεται ο προπονητής από τη μία πλευρά είναι δύσκολο να μιλήσει στον παίκτη που είναι απέναντι. Εγώ μιλάω κυρίως όταν δεν έχουμε την μπάλα στην πλευρά. Νιώθει σημαντικός ο παίκτης όταν του μιλάω. Στα επίσημα δεν γίνεται, αλλά οσο μπορούμε το κάνουμε στην προετοιμασία».

Για τη δουλειά που γίνεται;

«Δουλεύουμε τρεις εβδομάδες τώρα. Από την αρχή τα πράγματα ήταν σχετικά καινούργια για τους παίκτες. Το θετικό είναι ότι είναι ανοιχτοί να δεχθούν όλες τις πληροφορίες που θέλουμε να τους δώσουμε. Το σημαντικό είναι να μιλάμε με τους παίκτες. Να είμαστε εκεί κοντά τους, να τους λύνουμε κάθε απορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα