«Για Μπούσκαν ο Ολυμπιακός» (pic)

«Για Μπούσκαν ο Ολυμπιακός» (pic)

Gazzetta team
«Για Μπούσκαν ο Ολυμπιακός» (pic)

bet365

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον τερματοφύλακα της Ντιναμό Κιέβου, Γκεόργκε Μπούσκαν κάνουν λόγο σενάρια από την Ουκρανία, επισημαίνοντας πως είναι πολύ πιθανό να υπογράψει στους Πειραιώτες ο 25χρονος.

Μπορεί την τριάδα των τερματοφυλάκων να την αποτελούν οι Σα, Τζολάκης και Σιαμπάνης και οι Πειραιώτες να έδειχναν πως θα συνεχίσουν με αυτούς, ωστόσο στην Ουκρανία κάνουν λόγο όχι απλά για ενδιαφέρον για απόκτηση του Γκεόργκε Μπούσκαν, αλλά ακόμα και για πιθανές υπογραφές. Ο 25χρονος τερματοφύλακας της Ντιναμό Κιέβου σύμφωνα με το συγκεκριμένο τιτίβισμα, είχε αρνηθεί την προηγούμενη εβδομάδα πρόταση από την Ρίο Άβε και είναι πιθανό να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Ο Μπούσκαν αγωνίζεται στη Ντιναμό Κιέβου από το 2011, παίζοντας κυρίως στην 2η ομάδα του συλλόγου. Όσον αφορά την Εθνική είναι διεθνής σε όλες τις ηλικίες εκτός από την Ανδρών, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 9 ματς με την πρώτη ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, όπου και δέχθηκε 5 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα