Ολυμπιακός: Με Καμαρά η τελευταία προπόνηση πριν τη Νότιγχαμ

Ολυμπιακός: Με Καμαρά η τελευταία προπόνηση πριν τη Νότιγχαμ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Με Καμαρά η τελευταία προπόνηση πριν τη Νότιγχαμ

bet365

Με τον Μαντί Καμαρά να ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ομάδας, ο Ολυμπιακός προπονήθηκε χωρίς προβλήματα το απόγευμα της Δευτέρας, μια μέρα πριν το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (16/07).

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων», πριν το φιλικό με τους Άγγλους (16/07, 21:30), στο τελευταίο «τεστ» πριν τα κρίσιμα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό του Champions League.

Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Μαντί Καμαρά, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Μάλι στο Copa Africa και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τη Φόρεστ τους τραυματίες Φορτούνη, Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλο, καθώς και τους Μεριά και Σισέ, με τον πρώτο να παίζει στον μικρό τελικό με την Τυνησία κόντρα στη Νιγηρία και τον δεύτερο να συνεχίζει στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα