Ολυμπιακός: Προσθήκη Φαμέλη στο σκάουτινγκ των Ακαδημιών

Ολυμπιακός: Προσθήκη Φαμέλη στο σκάουτινγκ των Ακαδημιών

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Προσθήκη Φαμέλη στο σκάουτινγκ των Ακαδημιών

bet365

Την πρόσληψη του Γιώργου Φαμέλη στο δίκτυο σκάουτινγκ της Ακαδημίας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Τις υπηρεσίες του στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών θα προσφέρει ο 52χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των Α.Ο Βουλιαγμένης, ΑΕΚ, Απόλλωνα Αθηνών, Πανιώνιου και Παναιτωλικού. Ο Φαμέλης, που εργάστηκε στο ίδιο πόστο στους Νεοσμυρνιώτες και μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«Η ενίσχυση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνεχίζεται αδιάκοπα σε όλα τα επίπεδα!

Ο Γιώργος Φαμέλης ανήκει στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Ο πολύπειρος σκάουτερ, με τη μεγάλη εμπειρία στις νεαρές ηλικίες, θα ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών του συλλόγου μας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ο Γιώργος Φαμέλης, έρχεται στο Ρέντη, αφήνοντας το αντίστοιχο πόστο που είχε μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν τόσο στον Πανιώνιο (σκάουτερ) όσο και στον Αστέρα Βάρης (Γενικός Διευθυντής).

Ακόμα, έχει επιλεγεί ως συνεργάτης από τον Φερνάντο Σάντος, στο διάστημα της θητείας του Πορτογάλου προπονητή στην Εθνική Ελλάδας. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Απόλλωνα Αθηνών, Πανιώνιο και Παναιτωλικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα