Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη η παρουσίαση του «Pao Alive»!

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη η παρουσίαση του «Pao Alive»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη η παρουσίαση του «Pao Alive»!

bet365

Το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Ερασιτέχνη, θα παρουσιάσουν την πλατφόρμα, όπου θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για το πρότζεκτ του «Pao Alive» και την στήριξης του κόσμου!

Από την περασμένη Πέμπτη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει τους τρόπους που ο κόσμος μπορεί να βοηθά οικονομικά το πρότζεκτ του «Pao Alive» και το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τον επιχειρησιακό διευθυντή του Ερασιτέχνη, θα παρουσιάσουν και επίσημα την πλατφόρμα του πρότζεκτ.

Η ανακοίνωση του Α.Ο αναφέρει τα εξής:

«Την Πέμπτη 18/7 στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα Τύπου Α’ του Ολυμπιακού Σταδίου (στο γήπεδο ποδοσφαίρου) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Νίκος Καπνουλάς, θα παρουσιάσουν την επίσημη πλατφόρμα στήριξης του εγχειρήματος Pao Alive (paoalive.gr). Μέσω αυτής, οι φίλοι του Συλλόγου, θα μπορούν συνεισφέρουν εμπράκτως στην προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας καθώς και να ενημερώνονται για όλες τις σχετικές εξελίξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα