Βόλος - Θησέας Αγριάς 7-0 (φιλικό)

Βόλος - Θησέας Αγριάς 7-0 (φιλικό)

Gazzetta team
Βόλος - Θησέας Αγριάς 7-0 (φιλικό)

bet365

Στο πρώτο φιλικό της σεζόν, ο Βόλος επικράτησε εύκολα με 7-0 του Θησέα Αγριάς στην Πορταριά. Από δυο γκολ Μάντζης και Γέντρισεκ, ενώ ένα σημείωσαν οι Τσοκάνης, Μαξ και Ζοάο.

Χαλαρό ήταν το πρώτο φιλικό «τεστ» για την ομάδα του Φεράντο, που έκανε διάλειμμα από τις προπονήσεις και αντιμετώπισε τον Θησέα Αγριάς στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας.

Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα και είδε τους Μάντζη (2), Γέντρισεκ (2), Τσοκάνη, Μαξ και Ζοάο να σκοράρουν για το τελικό 7-0.

Η αποστολή των Θεσσαλών επιστρέφει απόψε στον Βόλο, ενώ τα επόμενα φιλικά θα είναι σαφώς πιο απαιτητικά, αφού στις 20 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 23 τον Πανιώνιο και στις 26 τη Λαμία στο Καρπενήσι, όπου θα μεταβούν στις 21/07 για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η σύνθεση του Βόλου: Γκαραβέλης (30' Καραγκιόζης) (60' Κραβαρίτης), Δημόπουλος, Διαμάντης, Λύρατζης, Τσαούσης, Τσοκάνης, Κορέλας, Σαρμιέντο, Ζοάο, Μυστακίδης, Μάντζης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κορνέζος Μήτογλου, Ντεντάκης, Φερράρι, Μαξ, Διμηνάς, Συμελίδης, Ηλιόπουλος, Μπάλας (70' Κανελλάκης), Γέντρισεκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα