Ταλέντα από Αίγυπτο ζήτησε ο Παναθηναϊκός (pic)

Ταλέντα από Αίγυπτο ζήτησε ο Παναθηναϊκός (pic)

Gazzetta team
Ταλέντα από Αίγυπτο ζήτησε ο Παναθηναϊκός (pic)

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αίγυπτο, ο Παναθηναϊκός ζήτησε από την Arab Constractors δύο 16χρονους προκειμένου να τους δοκιμάσει.

Κόπα ΄Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Τους δικούς του «Σαλάχ» ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Οι... πράσινοι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «superkora.football» που μάλιστα δημοσιοποιεί και το σχετικό έγγραφο, ζήτησαν από την Arab Constractors δύο 16χρονους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους δοκιμάσουν. Μιλάμε για τους Μπιλάλ Μαχάρ και Γιούσεφ Αχμέντ. Αρχικά η Arab είπε το ναι για τον Αχμέντ, όμως ζήτησε και ο Μαχάρ να δοκιμαστεί και λογικά θα έρθουν Ελλάδα και οι δύο. Η Arab είναι η πρώην ομάδα του Μο Σαλάχ που λεγόταν Αλ Μοκαβόλν και τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει το όνομά της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα