«Μένει ελεύθερος και ταξιδεύει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ανίτα»

«Μένει ελεύθερος και ταξιδεύει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ανίτα»

Κώστας Ζάλιαρης
«Μένει ελεύθερος και ταξιδεύει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ανίτα»

bet365

Αρκετά προχωρημένο παρουσιάζει το θέμα του Βέρνον Ανίτα και του Παναθηναϊκού, ιστοσελίδα από το εξωτερικό, τονίζοντας πως ο παίκτης θα μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Λιντς και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τα περαιτέρω. Πως αντιμετωπίζουν την περίπτωση οι «πράσινοι».

Ο Βέρνον Ανίτα, είναι ποδοσφαιριστής τον οποίο έχει εξετάσει το «τριφύλλι» και για τον οποίο έχει γίνει κουβέντα και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο ιδιότροπος ατζέντης είναι εκείνος που θα κινήσει τα νήματα από τη στιγμή που ο πελάτης του θα μείνει ελεύθερος από τη Λιντς και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «footballinsider247.com», ο 30χρονος χαφ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τα «παγώνια» για να πάρει την ελευθέρας του.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω Μέσο, ο Ανίτα, μόλις αποδεσμευτεί από το αγγλικό κλαμπ, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Από το «στρατόπεδο» των «πράσινων» είναι σαφείς σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, με την κουβέντα που έχει γίνει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, το οικονομικό στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται μέχρι και αυτή τη στιγμή ν' αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο, όλα θα φανούν από τη διάθεση και του Ραϊόλα, αν αληθεύει το σενάριο που θέλει τον Ανίτα να έρχεται στη χώρα μας για να ξεκαθαρίσει η πιθανή συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα