ΟΦΗ: Ο αδερφός του Ναμπί θα δοκιμαστεί στην Ολλανδία

ΟΦΗ: Ο αδερφός του Ναμπί θα δοκιμαστεί στην Ολλανδία

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Ο αδερφός του Ναμπί θα δοκιμαστεί στην Ολλανδία

bet365

Στην Ολλανδία θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή του ΟΦΗ ο Σαμίρ Ναμπί, αδερφός του παίκτη των Ομιλιτών, Αντίλ, ώστε να δοκιμαστεί από τους Κρητικούς.

Οι Ομιλίτες θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία ως τις 31 Ιουλίου και εκεί ο νέος προπονητής και το τεχνικό τιμ θα διαμορφώσουν τον ΟΦΗ της επόμενης σεζόν, αξιολογώντας τους ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα και δοκιμάζοντας νέους.

Ένας απ' αυτούς θα είναι ο αδερφός του Αντίλ Ναμπί, Σαμίρ, που «πέταξε» με την αποστολή το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Ναμπί... junior είναι 22 ετών (16/12/96), δυο χρόνια μικρότερος από τον αδερφό του και αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έπαιξε στις Γουέστ Μπρομ, Δελχί Ντιναμός, Κάρλαίλ, ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η Τορκι Γιουνάιτεντ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες.

Εκτός αυτού, δεν αποκλείεται στην αποστολή του ΟΦΗ να ενσωματωθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στο διάστημα παραμονής του στην Ολλανδία, ώστε να δοκιμαστούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα