Η «πρώτη» της Λαμίας και η ατάκα του Παπαϊωάννου για μεταγραφές (pics)

Gazzetta team
Η «πρώτη» της Λαμίας και η ατάκα του Παπαϊωάννου για μεταγραφές (pics)

bet365

Η Λαμία πραγματοποίησε την πρώτη της ανοικτή προπόνηση για τη νέα σεζόν, με τους «νέους» Βελλίδη, Τουράμ, Ράμος, Ανάκογλου και Καραγιάννη να δίνουν το «παρών» και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να αναφέρεται στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Μπροστά σε περίπου 300 φίλους της η φθιωτική ομάδα «παρουσιάστηκε» ενόψει της νέας σεζόν στο ΔΑΚ Λαμίας, κάνοντας το απόγευμα της Τετάρτης (10/07) την πρώτη της προπόνηση.

Μεταξύ των 28 ποδοσφαιριστών που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του, παρόντες ήταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και αρκετοί από την ομάδα νέων, που θα ακολουθήσουν την αποστολή και στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 15 Ιουλίου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, βρέθηκε επίσης στο ΔΑΚ και μιλώντας στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την επίσημη «πρώτη» του συλλόγου, αναφέρθηκε στις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν, τονίζοντας πως έχει έρθει σε συμφωνία με 4-5 παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ.

(Φωτογραφίες: Lamiasports / lamia1964.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα