Η οικονομική ένεση του ΟΦΗ στον Ερασιτέχνη με την κάρτα φιλάθλου

Η οικονομική ένεση του ΟΦΗ στον Ερασιτέχνη με την κάρτα φιλάθλου

Gazzetta team
Η οικονομική ένεση του ΟΦΗ στον Ερασιτέχνη με την κάρτα φιλάθλου

bet365

Ο ΟΦΗ εισήγαγε φέτος την κάρτα φιλάθλου ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου, διαρκείας ή απλού, θέλοντας έτσι να στηρίξει οικονομικά τον Ερασιτέχνη, στον οποίο θα διατίθεται ολόκληρο το κόστος της.

Όπως άλλοι σύλλογοι στην Ελλάδα, έτσι και ο ΟΦΗ διαθέτει από φέτος την κάρτα φιλάθλου, την οποία προμηθεύεται όποιος αγοράζει εισιτήριο για να δει από κοντά τους Ομιλίτες στο Γεντί Κουλέ.

Αυτή παρουσιάστηκε μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας την Τετάρτη (10/07) και αποτελεί σημαντική καινοτομία, καθώς αφορά την ενίσχυση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που στερείται εσόδων και δυνατοτήτων ανάπτυξης για τα οκτώ τμήματα που διαθέτει.

Η ΠΑΕ κοστολόγησε την κάρτα φιλάθλου στα 10 ευρώ, τα οποία θα καταβάλει όποιος αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ή όποιος πάρει εισιτήριο για πρώτη φορά κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το ποσό καταβάλλεται μια φορά, την πρώτη και όχι κάθε φορά που κάποιος οπαδός των «μελανόλευκων» προμηθεύεται εισιτήριο, σε περίπτωση που δεν έχει διαρκείας.

Εξάλλου το ποσό αυτό των 10 ευρώ διατίθεται ολόκληρο στον Ερασιτέχνη, που αποκτά έτσι ένα σημαντικό έσοδο ώστε να στηρίξει τις δραστηριότητές του. Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν θα κρατήσει τίποτα από το συγκεκριμένο ποσό κι έτσι οι οπαδοί του μπορούν με 10 ευρώ τον χρόνο να δώσουν μια οικονομική ανάσα στα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας, που εδώ και χρόνια ψάχνουν για τρόπο να ενισχυθούν, όμως δεν τα καταφέρνουν.

Εξάλλου την κίνηση στήριξε και ο ίδιος ο Ερασιτέχνης με ανακοίνωσή του:

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να ανταποκριθεί και φέτος στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία αποτελούν ένα σημαντικό έσοδο για την ομάδα μας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που έχει και να μπορέσει να λειτουργήσει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι από φέτος θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου, την οποία εδώ και χρόνια έχουν καθιερώσει άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Τα έσοδα από την κάρτα φιλάθλου (10 ευρώ) θα διατεθούν μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει και να καλύψει τις ανάγκες 8 τμημάτων και πάνω από 1500 αθλητών που έχει σήμερα στην δύναμη του.

Αυτό το έσοδο θα είναι το μοναδικό από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και έρχεται να αντικαταστήσει τα ποσοστά που εκ του νόμου, δικαιούτο να λαμβάνει το Ερασιτεχνικό σωματείο, χωρίς δυστυχώς, αυτό να επιτυγχάνεται τα τελευταία χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεχίζει με ίδιους πόρους, να κρατάει ψηλά τη σημαία, έχει την ομάδα βόλει στην Α1 κατηγορία, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική, το σκάκι του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική, το μπάσκετ στην Β’ Εθνική, το στίβο στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, το πόλο του ΟΦΗ σε άνδρες και γυναίκες σε εθνικές κατηγορίες και πολλές ατομικές επιτυχίες αθλητών του ΟΦΗ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είμαστε βέβαιοι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το σύλλογο μας, στην ελίτ του Ελληνικού αθλητισμού, σε όλα τα αθλήματα.

ΟΦΗ παντού!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα