Κίνηση τακτικής και μοχλός πίεσης για Ζαχίντ!

Κίνηση τακτικής και μοχλός πίεσης για Ζαχίντ!

Νίκος Αθανασίου
Κίνηση τακτικής και μοχλός πίεσης για Ζαχίντ!

bet365

Ο Ζαχίντ εξακολουθεί να αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού και η πράσινη... διαρροή στοχεύει στο να πιεστεί ο ΑΠΟΕΛ και να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα απόκτησης του Νορβηγού μέσου. Γιατί οι Κύπριοι δεν έχουν την πολυτέλεια να κρατήσουν τον διεθνή άσο.

Προκριματικά Champions League με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Παναθηναϊκός διέρρευσε προς τον Τύπο πως δεν θα περιμένει τον ΑΠΟΕΛ να δώσει απάντηση για τον δανεισμό του Ζαχίντ, καθώς οι Κύπριοι αγνόησαν την deadline που υπήρχε μέχρι χθες. Η πρόταση των πρασίνων καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι του συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος παραμένει διακαής πόθος του τριφυλλιού, καθώς έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος Δώνης.

Η επιλογή του Παναθηναϊκού να παίξει φουλ επίθεση με την διαρροή απόσυρσης ενδιαφέροντος μοιάζει περισσότερο με κίνηση τακτικής, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να πιεστεί και να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα θετικά ή αρνητικά. Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως σε μια σπάνια επικοινωνιακή κίνηση για την εποχή Νταμπίζα, ο σύλλογος βάζει σε πρώτο πλάνο την υπόθεση Ροντέν επιθυμώντας να στείλει το... μήνυμα, ότι εναλλακτικές υπάρχουν και πως ο Ζαχίντ δεν παίζει μόνος του. Ο Σουηδός μέσος είναι στην λίστα του συλλόγου και η υπόθεσή του έχει πιθανότητες να προχωρήσει. Δεν είναι προτεραιότητα όμως τούτη την στιγμή.

Επιστρέφοντας στο θέμα Ζαχίντ, εκτός από τον ίδιο τον παίκτη που είναι σύμμαχος του Παναθηναϊκού, υπάρχει ακόμη ένα δεδομένο προς όφελος των πρασίνων. Ο ΑΠΟΕΛ αυτό το καλοκαίρι έχει ανεβάσει κατά το πολύ το μπάτζετ για να μπορέσει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ιδιαίτερα δραστήριος μεταγραφικά. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώνει 450.000 συμβόλαιο στον Ζαχίντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Μάλιστα, η ανάγκη εξοικονόμησης χρημάτων θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη αν ο κυπριακός σύλλογος δεν τα καταφέρει στα προκριματικά.

Κάπως έτσι, λοιπόν, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε ακόμη και το σίριαλ αυτό να έχει ευτυχή κατάληξη για τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα