ΑΕΚ: Και οι Ιταλοί για το deal για Βέρντε! (pic)

ΑΕΚ: Και οι Ιταλοί για το deal για Βέρντε! (pic)

bet365

Στην γειτονική χώρα αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Α.Ε.Κ. και Ρόμα για τον 23χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό αντί ενός εκατ. ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης

Αυτό που ανέφερε το ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του Βέρντε και το ενδεχόμενο deal της ΑΕΚ με την Ρόμα για τον άσο της τελευταίας αρχίζουν και γράφουν πλέον και οι Ιταλοί. Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση δεδομένα οδεύει προς το τέλος της όπως και να 'χει αφού απομένει να τηρηθεί η συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Ένωσης.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Ιταλοί (και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα iltempo) η ΑΕΚ συμφώνησε με την Ρόμα σε ένα ποσό της τάξης του ενός εκατ. ευρώ ενώ υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης στο 30% για τον 23χρονο άσο της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία συνεργασίας για 3 χρόνια με τον Ιταλό άσο θα κλείσει για την Ένωση με ένα συμβόλαιο που θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή ένα ποσό της τάξης των 750.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα παραμένει το θέμα της πιθανής εμπλοκής και του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Βέρντε, όπως άλλωστε αναφέρει και υπογραμμίζει και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα, κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μοιάζει να διατηρούν ζωντανό οι Ιταλοί για να εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα