Παναθηναϊκός: Ικανοποίηση από τα ραντεβού με τον Μολό

Παναθηναϊκός: Ικανοποίηση από τα ραντεβού με τον Μολό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ικανοποίηση από τα ραντεβού με τον Μολό

bet365

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» άκουσαν όσα ήθελαν από τον Γάλλο εξτρέμ και είναι πιθανό μέσα στην ομάδα να ανάψoυν το... πράσινο φως για την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Τι παίζει με Ερτό και Εμπαλό.

Ο Γιοάν Μολό επέστρεψε στην Γαλλία μετά το σαββατοκύριακο στην Αθήνα, όπου ήρθε έχοντας καταρχήν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» λόγω του χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, ήθελαν να αποκτήσουν μια καλύτερη εικόνα για την προσωπικότητά του και στις συναντήσεις που έγιναν με τον 30χρονο εξτρέμ το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Οι «πράσινοι» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο Μολό την προοπτική του «τριφυλλιού» ενώ και ο ποδοσφαιριστής ήταν ευχαριστημένος που έβλεπε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου στις ικανότητές του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να ανάψει και οριστικά το... πράσινο φως και ο Μολό να έρθει αυτή την φορά στην χώρα μας για να μείνει!

Τι ισχύει για Ερτό και Εμπαλό

Από κει και πέρα και σύμφωνα με σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας την Δευτέρας από την Ιταλία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή με τον Ερτό(κεντρικός αμυντικός) και τον Εμπαλό(εξτρέμ). Για τον Ερτό δεν υπάρχει θέμα, καθώς οι «πράσινοι» δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Ο Εμπαλό έχει προταθεί, εξετάζεται αλλά αυτή την ώρα δεν είναι στις προτεραιότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα