Πανιώνιος: Ανακοίνωσε Σπιριντόνοβιτς η Πόγκον (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Ανακοίνωσε Σπιριντόνοβιτς η Πόγκον (pic)

bet365

Ποδοσφαιριστής της Πόγκον είναι κι επίσημα ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς με την πολωνική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του. Τριετές το συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην άσος του Πανιωνίου.

Βουλευτικές Εκλογές 2019 με νέα ειδικά στοιχήματα. | (+21)

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Πανιώνιο ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς αποτελεί παρελθόν αφού πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνία και την Πόγκον. Η ομάδα -στην οποία αγωνίζονται και οι Μανιάς και Τριανταφυλλόπουλος - ανακοίνωσε την απόκτηση του Αυστριακού εξτρέμ ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ίδιος είχε προλάβει να αποχαιρετήσει τον Ιστορικό το βράδυ της Πέμπτη (4/7) με τους «κυανέρυθρους» να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό που αγγίζει τις 150.000 ευρώ. Στην Πόγκον ο Σπιριντόνοβιτς θα φοράει την φανέλα με το Νο10.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα