Στην ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ, εξέπνευσε η η προθεσμία απάντησης της προσφοράς από NOVA

Στην ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ, εξέπνευσε η η προθεσμία απάντησης της προσφοράς από NOVA

Gazzetta team
Στην ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ, εξέπνευσε η η προθεσμία απάντησης της προσφοράς από NOVA

bet365

Στην ΕΡΤ θα δείχνουν τους αγώνες του ΠΑΟΚ, καθώς όπως τόνιζαν και οι Θεσσαλονικείς, εξέπνευσε η προθεσμία που είχε η NOVA, προκειμένου να κάνει την δική της προσφορά στους «ασπρόμαυρους».

Ο κύβος ερρίφθη και πλέον ο ΠΑΟΚ αλλάζει τηλεοπτική θέση. Τα παιχνίδια των πρωταθλητών θα τα δείχνει πλέον η ΕΡΤ, καθώς όπως τόνιζαν στη Μικράς Ασίας, εξέπνευσε η προθεσμία που είχε το συνδρομητικό να ισοφαρίσει την προσφορά της κρατικής τηλεόρασης. Η NOVA με διαρροές της τόνιζε πως έχει δικαίωμα να απαντήσει στην προσφορά της ΕΡΤ μέχρι τις 9 Ιουλίου, ωστόσο στον ΠΑΟΚ ανέφεραν χαρακτηριστικά: «η προθεσμία που, βάσει συμβολαίου, είχε η NOVA για να καταθέσει ισόποση προσφορά με εκείνη της ΕΡΤ εξέπνευσε. Η πρόταση της ΕΡΤ κατατέθηκε στις 18.06 κι αμέσως κοινοποιήθηκε στη Nova, όπως προβλεπόταν. Επομένως, οι δέκα εργάσιμες που είχε στη διάθεσή της η Nova έληξαν πριν από λίγο κι ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος να υπογράψει με την ΕΡΤ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα