Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ατρόμητο ο Καχίλα

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ατρόμητο ο Καχίλα

Νίκος Μαρούδας
Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ατρόμητο ο Καχίλα

bet365

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του 27χρονου Ισραηλινού στόπερ, Ταλ Καχίλα στον Ατρόμητο.

Η υπόθεση του Καχίλα στον Ατρόμητο είχε δρομολογηθεί και όλα έδειχναν ότι η μετακίνηση θα έκλεινε γρήγορα. Πλέον αυτό που απομένει είναι οι ανακοινώσεις για να ανήκει ο παίκτης και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Καχίλα πέρασε τα ιατρικά και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Ατρόμητο, ενώ ήδη πέταξε για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή των Περιστεριωτών που πραγματοποιούν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Καχίλα την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε 11 φορές με την Μπεϊτάρ στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο κι άλλες 2 στα προκριματικά του Europa League, σημειώνοντας και 2 τέρματα.

Συνολικά στην καριέρα του με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα, μετρά 140 συμμετοχές και 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα