Απών ο Σπιριντόνοβιτς, στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στην Πόγκον

Θοδωρής Βασίλης
Απών ο Σπιριντόνοβιτς, στην τελική ευθεία η μεταγραφή του στην Πόγκον

bet365

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς δεν βρέθηκε στην επίσημη πρώτη του Πανιωνίου κάτι που δείχνει πως η μεταγραφή του στην πολωνική Πόγκον έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Σπιριντόνοβιτς είναι φευγάτος κι εκτός εξαιρετικού απροόπτου δύσκολα θα τον ξαναδούν οι φίλοι του Πανιωνίου. Ο Αυστριακός εξτρέμ έχει στα χέρια του πρόταση από την Πόγκον, η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Νεοσμυρνιώτες για την απόκτησή του, και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα αποχωρήσει.

Ο Αυστριακός άσος δεν βρέθηκε στον αγιασμό της νέας σεζόν και όπως ανέφεραν οι διοικούντες του συλλόγου η πρόταση των Πολωνών εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα γίνει δεκτή και ο Σπιριντόνοβιτς θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Άλλωστε, με τα λεφτά αυτά στον Πανιώνιο υπλογίζουν να φτάσουν στην λύση της συνεργασίας και με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και δεσμεύονται με συμβόλαιο όπως οι Κότσιτς και Μακρύλλος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεταγραφή του Σπιριντόνοβιτς στην Πόγκον έχει μπει στην τελική ευθεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα