Φεράντο: «Ολοι θα παίξουν με όλους»

Φεράντο: «Ολοι θα παίξουν με όλους»

Gazzetta team
Φεράντο: «Ολοι θα παίξουν με όλους»

bet365

Ο Βόλος θα παίξει στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη και... ξυπνούν μνήμες για τον νεαρό Ισπανό τεχνικό
Για την «παρθενική» του συμμετοχή στη Super League προετοιμάζεται ο Βόλος, που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί στη Νέα Σμύρνη. Ο Χουάν Φεράντο πάντως δεν στάθηκε στο πρόγραμμα και τόνισε πως όλοι θα παίξουν με όλους. «Μικρή σημασία έχει η κλήρωση του πρωταθλήματος και η σειρά των αγώνων, καθώς όλοι θα παίξουν με όλους. Για εμένα προσωπικά, αυτό που έχει σημασία είναι να εμφανιστούμε έτοιμοι ως ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος και με αυτόν τον στόχο δουλεύουμε καθημερινά. Ολοι οι αγώνες στη Σούπερ Λίγκα θα είναι δύσκολοι. Εμείς προετοιμαζόμαστε με το μυαλό μας στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.
Μάλιστα για τον 37χρονο κόουτς... ξυπνούν μνήμες, καθώς τη σεζόν 2014/15 που ξεκίνησε στον Εργοτέλη, απομακρύνθηκε από τον πάγκο των κρητικών ύστερα από την ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα