Τα ντέρμπι της Super League

Gazzetta team
Τα ντέρμπι της Super League

bet365

Την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Την προτελευταία αγωνιστική το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όλα τα ντέρμπι του νέου πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό είναι εκείνο που ανοίγει τον... χορό των ντέρμπι στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1! Ο Παναθηναϊκός, θα φιλοξενηθεί την τρίτη αγωνιστική από τον Άρη στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν. Αμέσως μετά, την 4η αγωνιστική ακολουθεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με γηπεδούχους τους «πράσινους» την ίδια αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα, την 5η αγωνιστική θα γίνει το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ενώ την 6η κληρώθηκε να διεξαχθεί το Άρης - Ολυμπιακός. Την 8η αγωνιστική θα γίνει το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, την 9η αγωνιστικής το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, την 10η το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ την 11η το ΑΕΚ - Άρης, ενώ την προτελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

3η αγωνιστική:

Άρης - Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ - Άρης

5η αγωνιστική:

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική:

Άρης - Ολυμπιακός

8η αγωνιστική:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

9η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

11η αγωνιστική:

ΑΕΚ - Άρης

12η αγωνιστική:

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

16η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός - Άρης

17η αγωνιστική:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Άρης - ΠΑΟΚ

18η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

19η αγωνιστική:

Ολυμπιακός - Άρης

22η αγωνιστική:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

23η αγωνιστική:

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

24η αγωνιστική:

Άρης - ΑΕΚ

25η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα