Παναθηναϊκός: Παραχώρησε στην Ζέμπλιν τον Κουντουριώτη

Παναθηναϊκός: Παραχώρησε στην Ζέμπλιν τον Κουντουριώτη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Παραχώρησε στην Ζέμπλιν τον Κουντουριώτη

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Έλληνα εξτρέμ στην ομάδα της Σλοβακίας, στην οποία αγωνιζόταν δανεικός το τελευταίο εξάμηνο.

Μόνιμος κάτοικος Σλοβακίας για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο Χρήστος Κουντουριώτης. Ο νεαρός εξτρέμ είχε παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο στην Ζέμπλιν και κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την αξία του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πρόταση προς το «τριφύλλι» και την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, η οποία ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Οι «πράσινοι» κράτησαν ποσοστό μεταπώλησης και οψιόν πρώτης επιλογής σε περίπτωση που η Ζέμπλιν έχει πρόταση για πώλησή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Χρήστου Κουντουριώτη στην σλοβακική Zemplin Michalovce. O 20χρονος μέσος πέρασε από όλα τα κλιμάκια της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στις 17 εκεμβρίου 2017 και κατέγραψε συνολικά τέσσερις συμμετοχές με το Τριφύλλι. Ευχόμαστε στον Χρήστο καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα