Γεμάτο ρόστερ με στόχο το βήμα παραπάνω η ΑΕΛ

Γεμάτο ρόστερ με στόχο το βήμα παραπάνω η ΑΕΛ

Γεμάτο ρόστερ με στόχο το βήμα παραπάνω η ΑΕΛ

bet365

Με τις μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί, η ΑΕΛ ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω και το gazzetta.gr παρουσιάζει το ρόστερ των Θεσσαλών.
Την περσινή χρονιά η ΑΕΛ τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδό της στους «8» από τον Αστέρα Τρίπολης. Το καλοκαίρι οι Θεσσαλοί θέλησαν να ενισχυθούν στοχευμένα αποκτώντας 6 ποδοσφαιριστές, ενώ εκκρεμεί ακόμα μία μεταγραφή ενός επιθετικού (εκτός φυσικά αν υπάρξουν και κάποιες κινήσεις έκπληξη).
Σήμερα η ομάδα του Γκόρνταν Πέτριτς ξεκινάει με τα απαραίτητα εργομετρικά και την άλλη Δευτέρα αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία. Οι στόχοι για την ερχόμενη χρονιά είναι να γίνει το βήμα παραπάνω τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Κύπελλο, με τον Σέρβο προπονητή να μιλάει ακόμα και για Ευρώπη.
Πάμε όμως να δούμε το φετινό ρόστερ άνα θέση. Ένα όπως αναφέραμε γεμάτο ρόστερ, στο οποίο αναμένονται μεγάλες... μάχες για μια θέση στην ενδεκάδα.
Τερματοφύλακες: Δύσκολα βγαίνει εκτός ο Κρίστινσον
Ξεκινάμε από τους τερματοφύλακες όπου δεσπόζει η παρουσία του Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Ο Ισλανδός στην πρώτη του χρονιά πέρσι ήταν εξαιρετικός και δύσκολα θα χάσει την θέση του. Ως δεύτερος αποκτήθηκε ο Μποριβόγιε Ρίστις, ενώ οι Σουλούκος και Μισυρλής θα παλέψουν για το ποιος θα είναι ο τρίτος.
Τερματοφύλακες:
Κρίστινσον Όγκμουντουρ
Ρίστιτς Μποριβόγιε
Σουλούκος Στέφανος
Μισυρλής Στράτος (από Κ19)
Δεξιά μπακ: Θα γίνει μάχη
Πάμε στα δεξιά μπακ όπου στην δυάδα αυτή αναμένεται μεγάλη μάχη. Οι Νίκος Καρανίκας και Μανώλης Μπέρτος θα παλέψουν για την θέση του βασικού, με τον πρώτο αν κρίνουμε και από την περσινή χρονιά, να έχει το προβάδισμα. Ο 27χρονος αμυντικός εκτός από την θέση στην ενδεκάδα, κέρδισε και το περιβραχιόνιο πέρσι, φτάνοντας συνολικά τις 21 συμμετοχές, ενώ ο 30χρονος έπαιξε 8 φορές στο πρωτάθλημα. Και οι δύο πάντως είναι έμπειροι και δυναμώνουν την δεξιά πλευρά της ΑΕΛ.
Δεξιά μπακ:
Καρανίκας Νίκος
Μπέρτος Μανώλης
Αριστερά μπακ: Η προετοιμασία θα δείξει
Στην αριστερή πλευρά της άμυνας οι δύο παίκτες είναι ο Στέφαν Ζίφκοβιτς και Νίκολα Στάνκοβιτς. Ο πρώτος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έπαιξε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος κερδίζοντας με το καλημέρα τον Τζιανλούκα Φέστα. Μένει να δούμε αν θα κάνει το ίδιο και με τον Πέτριτς, ενώ ο «αντίπαλός» του για την θέση αυτή είναι ο 26χρονος Σέρβος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Με δεδομένο πως μιλάμε για έναν καινούργιο παίκτη, ολα θα κριθούν στην προετοιμασία, αναφορικά με το ποιος από τους δύο θα έχει έστω και ένα μικρό προβάδισμα για την ενδεκάδα.
Αριστερά μπακ:
Ζίφκοβιτς Στέφαν
Στάνκοβιτς Νίκολα
Κεντρικοί αμυντικοί: Θα εξαρτηθεί από το σύστημα του Πέτριτς
Στους κεντρικούς αμυντικούς και οι πέντε μπορούν να χτυπήσουν με αξιώσεις την θέση στην βασική ενδεκάδα και μένει να δούμε το σύστημα του Πέτριτς. Αν δηλαδή παίξει με 2 ή με 3 στόπερ. Μόρας (16), Ζίζιτς (21) και Γκόλιας (21) ήταν αυτοί που τράβηξαν σε μεγάλο βαθμό το... κουπί πέρσι, ενώ και ο Μπράλιτς είχε 8 συμμετοχές. Πλέον υπάρχει και ο Αλεξης Μιχαήλ που προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με τον ΠΑΣ και σίγουρα θα παλέψει και αυτός για την θέση στην βασική ενδεκάδα και μάλιστα με μεγάλες αξιώσεις.
Στόπερ:
Μόρας Βαγγέλης
Ζίζιτς Νίκολα
Γκόλιας Νίκος
Μπράλιτς Σλάβκο
Μιχαήλ Αλέξης
Αμυντικά χαφ: Δύσκολα δυάδα
Στα αμυντικά χαφ δείχνουν πιο απλά. Αν η ΑΕΛ παίζει με έναν, αυτός θα είναι ο Φατιόν, ο οποίος είναι αναντικατάστατος, ενώ αν παίξει με δύο, ο δεύτερος θα είναι ο Σεσέροβιτς. Με δεδομένο πάντως το ότι ο Φατιόν δέχεται συχνά κάρτες, ο Βόσνιος θα έχει πολλές συμμετοχές και πέρσι έφτασε τις 14. Οι Μπάλλας και Μπάμης ακολουθούν θέλοντας και αυτοί να πάρουν τις ευκαιρίες τους.
Αμυντικά Χαφ:
Φατιόν Άντονι
Σεσέροβιτς Αντνάν
Μπάλλας Παναγιώτης
Μπάμης Λευτέρης
Επιθετικά χαφ: Μιλοσάβλιεβιτς και Γιάκος τα φαβορί
Συνεχίζουμε με τα επιθετικά χαφ, όπου και πάλι θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα παίζει η ΑΕΛ την ερχόμενη χρονιά και συνολικά, αλλά και σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Την περσινή χρονιά κομβικός ήταν ο Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς ο οποίος δείχνει και φέτος να είναι ένας από αυτούς στους οποίους θα στηριχθεί ο Σέρβος προπονητής. Οι Θεσσαλοί ενισχύθηκαν με τον Ευρυπίδη Γιάκο που πέρσι στον ΠΑΣ είχε 21 συμμετοχές, με τους συγκεκριμένους να έχουν το προβάδισμα. Ο Νούσιος δείχνει να ακολουθεί, έχοντας ήδη παίξει 4 φορές, ενώ οι Χοτζάλι, Πινακάς και Χαλάτσης θα έχουν ως στόχο να πάρουν εμπειρίες περιμένοντας την ευκαιρία τους.
Επιθετικά Χαφ:
Μιλοσάβλιεβιτς Ράικο
Γιάκος Ευριπίδης
Νούσιος Βαγγέλης
Χοτζάλι Γκερτίν
Χαλάτσης Αλέξανδρος
Πινακάς Δημήτρης
Επιθετικοί: Σίγουρος ο Νούνιτς
Αν κρίνουμε από την περσινή χρονιά, ο Μάρκο Νούνιτς των 22 αγώνων και των 6 γκολ, έχει μεγάλο προβάδισμα για να ξεκινάει την ερχόμενη χρονιά. Για την θέση δίπλα του αν τελικά προτιμηθεί το 4-4-2 που είναι και το πιθανό σχήμα, θα παλέψουν οι Σικάφκα που την χρονιά που μας πέρασε είχε 15 συμμετοχές και ένα γκολ, με τους νεοαποκτηθέντες Μάρκο Φιλίποβιτς και Μπρούνο Χαλκιαδιάκη, ενώ μην ξεχνάμε πως είναι εξαιρετικά πιθανό να αποκτηθεί και άλλος ποδοσφαιριστής που να μπορεί να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως εξτρέμ. Στην ΑΕΛ θέλουν το γκολ και θέλουν να το παίρνουν από τους επιθετικούς τους και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν.
Επιθετικοί:
Σικάφκα Εβγκένι
Νούνιτς Μάρκο
Φιλίποβιτς Μάρκο
Χαλκιαδάκης Μπρούνο
Συνολικά η ΑΕΛ θα στηριχθεί σε νέους παίκτες, ενώ υπάρχει και η απαραίτητη εμπειρία σε κάθε θέση, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχουν παίκτες που να μπορούν να παίξουν σε παραπάνω από μία, λύνοντας έτσι τα χέρια του προπονητή.
Το φετινό ρόστερ της ΑΕΛ
Τερματοφύλακες:
1. Κρίστινσον Όγκμουντουρ
2. Ρίστιτς Μποριβόγιε
3. Σουλούκος Στέφανος
4. Μισυρλής Στράτος (από Κ19)
Δεξιά μπακ:
5. Καρανίκας Νίκος
6. Μπέρτος Μανώλης
Αριστερά μπακ:
7. Ζίφκοβιτς Στέφαν
8. Στάνκοβιτς Νίκολα
Στόπερ:
9. Μόρας Βαγγέλης
10. Ζίζιτς Νίκολα
11. Γκόλιας Νίκος
12. Μπράλιτς Σλάβκο
13. Μιχαήλ Αλέξης
Αμυντικά Χαφ:
14. Φατιόν Άντονι
15. Σεσέροβιτς Αντνάν
16. Μπάλλας Παναγιώτης
17. Μπάμης Λευτέρης
Επιθετικά Χαφ:
18. Μιλοσάβλιεβιτς Ράικο
19. Γιάκος Ευριπίδης
20. Νούσιος Βαγγέλης
21. Χοτζάλι Γκερτίν
22. Χαλάτσης Αλέξανδρος
23. Πινακάς Δημήτρης
Επιθετικοί:
24. Σικάφκα Εβγκένι
25. Νούνιτς Μάρκο
26. Φιλίποβιτς Μάρκο
27. Χαλκιαδάκης Μπρούνο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα