Βέλλιος: «Στον Ατρόμητο με αναζήτησαν και τoυς αναζήτησα»

Βέλλιος: «Στον Ατρόμητο με αναζήτησαν και τoυς αναζήτησα»

Gazzetta team
Βέλλιος: «Στον Ατρόμητο με αναζήτησαν και τoυς αναζήτησα»

bet365

Ο 27χρονος φορ αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που γύρισε στην καριέρα του, με την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη μετακίνησή του στους Περιστεριώτες.

Για τη μετακίνησή του στον Ατρόμητο, μίλησε ο Απόστολος Βέλλιος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». «Έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα, η μεταγραφή μου στη Νότιγχαμ δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελα και όπως είχα υπολογίσει. Μου έδωσε φέτος μια πολύ ωραία ιδέα ο Άγγελος Χαριστέας. Μου πρότεινε τον Ατρόμητο, μου είπε ότι θα είναι καλό για την καριέρα μου καθώς αποτελεί μια επιθετική ομάδα, μια καλή ομάδα με παρουσία στην Ευρώπη, που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Είναι ένας σύλλογος που έχει όλο το πακέτο. Χρειαζόμουν και μια επιστροφή στην Ελλάδα για να πω την αλήθεια. Και κάπως έτσι προέκυψε. Ο Ατρόμητος αναζητούσε ένα φορ κι εγώ μια ομάδα με τα χαρακτηριστικά του Ατρομήτου. Κατά κάποιον τρόπο είναι σαν να με αναζήτησαν και να τους αναζήτησα», είπε αρχικά.

Μετά του μεταφέρθηκε αν έχει άγχος που θα αντικαταστήσει τον Κουλούρη. «Όχι δεν με φορτώνει με κανένα βάρος. Είμαι πλέον σε μια ηλικία που δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Παρά μόνο πως θα βοηθήσω την ομάδα. Έχω πολλή όρεξη, έρχομαι με μεγάλη δίψα να παίξω ποδόσφαιρο. Ειλικρινά η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη για να παίξω για τον Ατρόμητο. Ξεκινάμε τώρα και σε ένα μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για τον Γιάννη Αναστασίου σχολίασε πως «παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο προπονητής σε μια ομάδα. Ο κύριος Αναστασίου έχει παραστάσεις από το εξωτερικό, κυρίως από την Ολλανδία, κάτι που σημαίνει... επίθεση. Είναι επιθετικογενής προπονητής, φαίνεται όπου έχει δουλέψει. Και φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στην ψυχολογία. Τις λίγες μέρες που είμαι εδώ είναι δεμένη η ομάδα, σαν μια γροθιά όλοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα