Οριστική συμφωνία Άρη-Φετφατζίδη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων

Οριστική συμφωνία Άρη-Φετφατζίδη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων

Οριστική συμφωνία Άρη-Φετφατζίδη για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης θα παραμείνει στον Άρη γι’ ακόμη δύο χρόνια καθώς επήλθε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το gazzetta.gr αποκάλυψε χθες (30/6) την πρόταση του Άρη στον 28χρονο αθλητή για την υπογραφή διετούς συμβολαίου καθώς επίσης και την επιθυμία του παίκτη για παραμονή στο «Κλ. Βικελίδης». Στην πραγματικότητα, το ζήτημα ήταν περισσότερο τυπικό καθώς ήταν ξεκάθαρο στις τελευταίες ημέρες ότι ο μεν Άρης είχε κατασταλάξει στην περίπτωση του Φετφατζίδη γνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας του αθλητή αλλά και αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Συνυπολόγισε επίσης το γεγονός ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην ομάδα καθότι γνωρίζει τη φιλοσοφία του Σάββα Παντελίδη. Ο Άρης κατέληξε επίσης στην επιλογή παραμονής του Φετφατζίδη από τη στιγμή που δεν προχώρησαν άλλες περιπτώσεις παικτών όπως αυτή του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Πάμε στην πλευρά του παίκτη. Είναι αλήθεια ότι η βασική σκέψη του Φετφατζίδη ήταν να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη λήξη του Πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα, δεν τον ικανοποίησε καμία από τις προοπτικές που παρουσιάστηκαν. Η επιλογή παραμονής στον Άρη ήταν ανοιχτή και από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» του έδειξαν πόσο πολύ τον θέλουν αλλά και του έδωσαν βασικό ρόλο, συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα